افرادی که علاقه و اشتیاق به یادگیری هنر شیرینی پزی دارند. سرآشپزها و کسانی که در صنعت غذا فعالیت دارند، برای ارتقاء مهارت ها و یادگیری تکنیک های جدید می توانند در آموزشگاه شیرینی پزی ثبت نام کنند. حضور در  آموزشگاه شیرینی پزی ، شرایط را برای تشکیل ارتباط با دیگر علاقه‌مندان و متخصصان صنعت فراهم می آورد، که می تواند به فرصت های شغلی منجر شود. آموزشگاه شیرینی پزی پرتیکان چندین سال است که با استخدام اساتید متخصص و مجرب، اقدام به برگزاری دوره های تخصصی انواع شیرینی، کیک و ... می نمایند. هزاران هنرجو توسط این آموزشگاه شیرینی پزی به بازار کار معرفی شده‌اند.

بررسی مزایای شرکت در آموزشگاه شیرینی پزی

یادگیری اصول و تکنیک های حرفه‌ای شیرینی پزی از مربیان مجرب و باتجربه، کیفیت محصولاتی که تهیه می شوند را بهبود می بخشد. استفاده از وسایل و تجهیزات پیشرفته که ممکن است در منزل در دسترس نباشند، در آموزشگاه شیرینی پزی و کیک پزی به هنرآموزان آموزش داده می شود و بدین وسیله می توانند آنان را بیشتر با صنعت کسب و کار قنادی آشنا سازند.

دریافت گواهینامه یا مدرک پایان‌ دوره که می تواند در جذب مشتری و ایجاد اعتبار کمک کند. افرادی که قصد دارند کسب و کار شیرینی پزی خود را راه‌اندازی کنند و نیاز به دانش تخصصی دارند، بهتر است در آموزشگاه شیرینی پزی ثبت نام نمایند. افرادی که می خواهند برای تهیه خوراکی های خانگی سالم و خوش مزه مهارت بیشتری کسب کنند. دانشجویانی که در حال تحصیل در رشته های مرتبط به حوزه قنادی و شیرینی پزی هستند و به دنبال تکمیل مهارت های عملی خود می باشند، بهتر است از تجربیات اساتید مجرب در آموزشگاه شیرینی پزی استفاده کنند.

در حالت کلی، افرادی که به دنبال راه اندازی کسب و کار در حوزه قنادی هستند، بهتر است با گذراندن دوره تخصصی باقلوای استانبولی در مراکز آموزشگاه شیرینی پزی، سطح دانش خود را نسبت به کلیه مباحث مربوطه ارتقاء دهند.

نشانی: تـهران، میـرداماد،جنب متـرو میـرداماد، خیابان پوری سلطانی(پگاه سابق) ،ده متری دوم،پلاک 4،واحد 3

تلفن:( ده خط پاسخگو )

021-91002010

021-22221208

021-22907769

ایمیل :
مبلغ : تماس بگیرید
وب سایت :
آدرس :
به این آگهی امتیاز بدهید :
10 / 10
از 1 کاربر

تماس با آگهی دهنده

شماره تماس شما : *
متن پیغام شما : *
تصویر امنیتی :

مشخصات آگهی

اضافه به علاقه مندی ها
تعداد بازدید : 9
نمایش همه
علاقه مندی ها ()