افرادی که علاقه و اشتیاق به یادگیری هنر شیرینی پزی دارند. سرآشپزها و کسانی که در صنعت غذا فعالیت دارند، برای ارتقاء مهارت ها و یادگیری تکنیک های جدید می توانند در آموزشگاه شیرینی پزی ثبت نام کنند. حضور در آموزشگاه شیرینی پزی ، شرایط را برای تشکیل ارتباط با دیگر علاقهمندان و متخصصان صنعت فراهم می آورد، که می تواند به فرصت های شغلی منجر شود. آموزشگاه شیرینی پزی پرتیکان چندین سال است که با استخدام اساتید متخصص و مجرب، اقدام به برگزاری دوره های تخصصی انواع شیرینی، کیک و ... می نمایند. هزاران هنرجو توسط این آموزشگاه شیرینی پزی به بازار کار معرفی شدهاند.
بررسی مزایای شرکت در آموزشگاه شیرینی پزی
یادگیری اصول و تکنیک های حرفهای شیرینی پزی از مربیان مجرب و باتجربه، کیفیت محصولاتی که تهیه می شوند را بهبود می بخشد. استفاده از وسایل و تجهیزات پیشرفته که ممکن است در منزل در دسترس نباشند، در آموزشگاه شیرینی پزی و کیک پزی به هنرآموزان آموزش داده می شود و بدین وسیله می توانند آنان را بیشتر با صنعت کسب و کار قنادی آشنا سازند.
دریافت گواهینامه یا مدرک پایان دوره که می تواند در جذب مشتری و ایجاد اعتبار کمک کند. افرادی که قصد دارند کسب و کار شیرینی پزی خود را راهاندازی کنند و نیاز به دانش تخصصی دارند، بهتر است در آموزشگاه شیرینی پزی ثبت نام نمایند. افرادی که می خواهند برای تهیه خوراکی های خانگی سالم و خوش مزه مهارت بیشتری کسب کنند. دانشجویانی که در حال تحصیل در رشته های مرتبط به حوزه قنادی و شیرینی پزی هستند و به دنبال تکمیل مهارت های عملی خود می باشند، بهتر است از تجربیات اساتید مجرب در آموزشگاه شیرینی پزی استفاده کنند.
در حالت کلی، افرادی که به دنبال راه اندازی کسب و کار در حوزه قنادی هستند، بهتر است با گذراندن دوره تخصصی باقلوای استانبولی در مراکز آموزشگاه شیرینی پزی، سطح دانش خود را نسبت به کلیه مباحث مربوطه ارتقاء دهند.
نشانی: تـهران، میـرداماد،جنب متـرو میـرداماد، خیابان پوری سلطانی(پگاه سابق) ،ده متری دوم،پلاک 4،واحد 3
تلفن:( ده خط پاسخگو )
021-91002010
021-22221208
021-22907769